Tuesday, February 9, 2016

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER



Syarat penyertaan:
 1) Follow blog arwendanish.blogspot.com 
2) LIKE page @projekbloggerutara 
3) Follow IG: el_darwena
 4) Follow IG: @projekbloggerutara
 5) Copy & Paste Entry ini & PUBLISH ke Blog korang
 6) Komen & masukkan link entry korang di sini
 7) 5 Pemenang akan diumumkan 
Tarik tutup penyertaan pada 10/2/16 

Wednesday, November 4, 2015

GIVEAWAY TIKET PERCUMA PENANG AND KL HOP ON HOP OFF


bole baca citer menarik #bloggerutara tour with Penang Hop On Hop Off...klik SINI

Friday, February 7, 2014

"Visit Malaysia 2014 Contest"

http://cheriterazanyra.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html



Syarat Penyertaan :
1) Buat entry bertajuk "Visit Malaysia 2014 Contest"
2) Letakkan banner contest ni dalam entry tersebut dan linkkan ke sini.
3) Teka lokasi/tempat percutian bagi setiap gambar yang kami tunjukkan.
4) Hantar link entry tersebut di ruangan komen di bawah beserta jawapan anda.
5 ) Bagi yang takde blog, boleh sharekan link contest ini di wall FB anda dan beri jawapan serta nama FB anda di ruangan komen di bawah.

Wednesday, February 27, 2013

Saya Mahu FM dari Gieyana!



sbb  aku pencinta FM so dgn gigihnye (gigih ke:-p)
aku cuba wat short entry utk tatapan pihak penganjur:-p



 pertemuan pertama yg sgt bermakna
sbb dpt mkn mee udang sg dua yg sedap
di tambah pulaksbb FREE lg double triple sedap :-p
oh ini bkn ayat bodek tp mmg btul2 ikhlas...yum222....
kami kenal since 2009 tp thn 2011 baru dpt bertentang mata:)
kebetulan aku outstation ke Penang


 even kami kenal di alam maya tp mcm dh lama kenal...
kenangan terindah pd pertemuan pertama adalah
 kami dk borak2 smp kedai pn dh bg hint nk tutup tp kami masih lg ralit sembang:-p

pertemuan kedua pd thn 2012
kebetulan gie dtg ke KL so sempat luangkan masa bersama
kalini ini anak2 kami join skali
so tkdpt la nk sembang smp kedai tutup mcm pertemuan pertama:-p


hajat di hati nk bw org penang rs burger bakar
tp syg hajat tk kesampaian

last but not least, hope our friendship will last forever



kalo kwn2 nk join klik link

Arwendanish GA FM Aussie