Friday, December 31, 2010

ApenIdariana Anniversary GIVEAWAY



organized by @LFIDAH
duedate : 8 January 2011


living cabin giveaway from [-suziey-] dot com


organized by suziey
duedate : 1 1 January 2011



Birthday Contest By Mama_Balqis


organized by Anje
duedate : 31 December 2010

Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun
dengan ucapan

Happy 3rd birthday Balqis..
smoga jadi anak yg solehah, cerdik pandai
dan hormat pd kedua ibu bapa

hadiah contest ini ditaja oleh :-


Kategori B ~ Birthday Girl With MOM
Nama anak:ALYA BATRISYIA
Umur : 3thn
Tarikh Lahir : 20 June 2007

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!



organized by Siti Noraisyah
duedate : 31 December 2010
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



aku bersama 2 org bestfriends-julia yg depan, dila yg belah kanan
aku yg tepi skali sebelah kiri yg posing cekak pinggang :)

Mula berkawan sejak tahun berapa?
mula berkawan sejak dr thn 2002.....time tu aku br msk kj kt BERNAS.....tp start jd bestfriends thn 2003....dh hampir 7 thn kami berkawan....

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
mereka sgt2 ngam ngan aku dr apa jua segi...kami start kenal dari zaman anak dara smp aku dh kawin lps tu samp dh ada anak...kami tetap akan bersama.....kuar mkn bfast & lunch bersama...yela kami 1 opis....kami dh mcm kembar rsnye ke mana2 mesti bertiga......kalo berdua pasti org akan bertanya....mn sorg lg??"......BFF adalah tmpt meluahkan apa jua perasan tk kira sedih or gumbira....so mereka ada di kala aku perlukan mereka tk kira apa jua keadaan aku.........mereka juga pendgr yg setia dan yg paling penting kami punya minat yg sama........iaitu SUKA POSING BERTEMA....means kalo ada event, party, mkn2 .........so kami akan pilih color yg sama..........lg satu kami bertiga ada panggilan khas iaitu "NYAH"........'nyah' tu bkn 'maknyah' tau tp panggilan manja...........so di kalangan kwn2 opis rmi yg tau tentang panggilan itu:)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

gmbr selingan...antara koleksi gmbr aku bersama BFF dlu hingga kini

ni gmbr time aku blum kawin
bff aku pn time ni blum bertudung lg





ni gmbr yg terkini bln november & december 2011


smoga ikatan persahabatan kami kekal smp hujung nyawa
aku syg korang NYAH.....muahssss...muahssss


**kalo nk tgk byk lg gmbr kami berposing
bole tgk kt my personal blog



Monday, December 27, 2010

pemenang "KORANG NAK TAK??" utk KATEGORI A



saper kah yg berjaya utk makan eskrem BR nanti???
sure rmi tk sbr2 menunggu saper la 2 org yg bertuah itu
so pg ni akan diumumkn keputusannye
utk KATEGORI A tk rmi yg join
berbanding KATEGORI B
hanya 7 peserta saje
tq pd smua yg sudi join
dan pemenangnya adalah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html



so kita jumpa @Baskin Robbins,Pavilion pd 31/12/2010


apakah kejutan utk peserta KATEGORI A???
disebabkan tk smp 10 peserta yg join so 5 peserta lg
aku akan pilih sorg pemenang secara random utk dpt Rm 10
saperkah yg bertuah???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


pd yg tk menang jgn sedih2 cz next giveaway ada lg
dan pasti hadiahnya lebih menarik...tguuuuuu


kpd pemenang thru mr. random, sila email
nama penuh, contact number & no akaun maybank shj
secepat yg mungkin
amyryna@gmail.com



keputusan adalah MUKTAMAD


Sunday, December 26, 2010

saper yg dpt mkn eskrem bersama MamaTisya @Baskin Robbins,Pavilion


hah yg ditunggu2 oleh peserta KATEGORI A
saperkah yg bertuah?????
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tgu esok, aku announce ye...
ada sedikit kejutan utk peserta
nk tau apa kejutan itu.... tgu esok la ye:-p

Thursday, December 23, 2010

tisya menang PILIHAN JURI dlm CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN

tq to mama zakwan & papa zakwan selaku juri
yg pilih gmbr tisya ni utk menang

Saturday, December 18, 2010

Croydon Baby Boy Giveaway

organized by Fida
duedate : 1 2 January 2011

nk tag:
syana @umi iman
ayu @ibu alesya & ayunie

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis

organized by Anje
duedate : 31 December 2010


Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun
dengan ucapan

Happy 3rd birthday Balqis..
smoga jadi anak yg solehah, cerdik pandai
dan hormat pd kedua ibu bapa

hadiah contest ini ditaja oleh :-


Nama anak:ALYA BATRISYIA
Umur : 3thn
Tarikh Lahir : 20 June 2007

CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN


organized by MamaZakwan
duedate : 18 December 2010

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Nama anak:ALYA BATRISYIA
Tarikh Lahir : 20 June 2007

Wednesday, December 15, 2010

sudah transfer


kepada mama zakwan & mama zharfan,
mama tisya dh transfer adiah kemenangan GA utk korang
sila check email & akaun maybank anda...tq:)

utk KATEGORI A...sila sbr menunggu ye.....
keputusan akan di announce bila2 masa saje
stay tune...saje kasi suspen :-p

Tuesday, December 14, 2010

pemenang "KORANG NAK TAK??" utk KATEGORI B


sure rmi tk sbr2 menunggu saper la 2 org yg bertuah itu
so mlmni akan diumumkn keputusannye
tq pd smua yg sudi join
"KORANG NAK TAK??"

tq pd Mr Random yg memudahkan kj aku
keputusan adalah MUKTAMAD

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/


http://suzie284contest.blogspot.com/



kpd pemenang sila email
nama penuh, contact number & no akaun maybank shj
secepat yg mungkin
amyryna@gmail.com

sila reply dlm masa 24 jam dari masa entry ini di update
jika tiada feedback, pemenang baaru akan di cari...harap maklum...


utk KATEGORI A...tguuuuuuuuuuuuuu

Monday, December 13, 2010

close already


sila semak senarai nama anda
jika ada yg tertinggal sila inform
yg mn aku dh highlight soh btulkn
aku bg ms smp 1.00 pm 13 dec 2010
if no feedback so automatic disqualified




saperkah yg bertuah itu???tguuuuuuuuuuuu

Sunday, December 12, 2010

KORANG NAK TAK??



Syarat-syarat utama

1. Terbuka kepada smua blogger
2. Follow blog MamaTisya dan Contest & Giveaway
3. Add banner di atas di entry & sidebar blog anda
4. Pastikan ada backlink MamaTisya dan Contest & Giveaway
5. Tajuk entry “KORANG NAK TAK??”


Ada 2 kategori so sila bc syarat2 utk stiap kategori :-


Kategori A

-buat entry :kenapa korang nak??suka hati la korang nk wt entry camner janji entry tu menarik minat hati aku bila bc entry korang…point utama yg mesti ada dlm entry semestinya psl ESKREM.....jgn plak p citer psl benda lain plak:-p

- 2 org pemenang akan dipilih berdasarkan entry yg menarik pihak juri- saper lg kalo bkn aku jurinya :-p

-hadiah : makan eskrem bersama MamaTisya , @Baskin Robbins,Pavilion pd 31/12/2010...smua ditanggung oleh aku...korang bw perut je...mkn je apa aku order :-p

-makesure saper2 yg nk join kategori A, anda bole dtg ke tmpt & tarikh yg telah ditetapkn...naper aku pilih tmpt tu..sebab dkt ngan opis aku & jumaat break lama..so bole la beramah mesra ngan pemenang :-p kategori ni utk perempuan saje……ye la ari jumaat kn , kalo ada blogger lelaki nk join, korang tk p solat jumaat ke:-p ...... tp jgn riso utk mereka yg tk dpt dtg ke Pavilion bole join kategori B…





Kategori B

-tk pyh buat entry, just penuhi syarat utama shj
-based on lucky draw, 2 org pemenang akan dipilih melalui Random.org
-hadiah: Rm 10 akan di transfer ke akaun bank anda, pastikan anda ada akaun maybank ye



Last but not least:
Utk smua peserta yg join di harap sudi vote utk tisya dlm dutchlady contest
(mesti ada akaun facebook) cara2 bole refer SINI
**selepas 22 november syarat ini tidak diperlukan lg cz vote ini akan berakhir b4 22 november so saper2 yg join b4 22 november saje yg bole vote..so cpt2 ye kwn2 tlg vote... :)



Bila dh penuhi smua syarat..sila tgalkn komen di entry ini

-Kategori pilihan (A or B)
-Id facebook & Id follower
-Email
-Link entry utk kategori A
-URL blog utk kategori B
**selepas 22 november, tkpyh ltk id facebook



Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so HARAP MAKLUM pd smua peserta!!!!

**jika tiada peserta yg join kategori A hingga tamat tempoh giveaway ini .... maka aku akan tambah adiah utk kategori B....

** pemenang utk kategori A,jika anda dipilih sbg pemenang tiba2 tk bole dtg, adiah tidak bole di tukar dgn wang tunai..so aku akan cari pemenang baru....hrp maklum!!!


keputusan adalah muktamad!!!


duration contest : 12 Nov - 12 Dec @11.59 PM

kalo ada yg tk clear ngan syarat2 sila tnye ye !!!!

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY



organized by Mamalyna
duedate : 15 December 2010


mama tisya antara 15 pemenang yg bertuah utk Pengantin Baru Giveaway


tq asfieda & adik yg pengantin baru itu

Wednesday, December 8, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com





sertakan sebab kenapa anda mahukan voucher ini:-


saya mahu voucher itu kerana mmg lama dh teringin nk rs makanan kt Haven Restaurant coz selama ni lalu kt bukit langat tu nmpk je dr tepi jln...b4 ni ingt tmpt tu utk org rmi Look Out Point di mana bole tgk permandangan KL di waktu mlm yg sgt cantik tp rupanya ada restoran di atas sana...1st time bc review di blog Eyriqazz surprise isteri tercinta sempena 3rd anniversary utk romantic dinner, bertmbh2 lg teruja nk ke sana cz saya & hubby mmg suka try makan2 kt byk tmpt and nk juga feel2 romantik sambil menjamu selera di 'awan'.... dan lg satu teruja jugak tgk LOBSTER (saya peminat lobster) time Eyriqazz pegi mkn bersama MySelangorStory


sgt best kalo saya dpt voucher itu.....tp kalo tk dpt kena p try gk nanti:)

selain dr voucher ada adiah sampingan spt di bwh ini:-

Sekotak Teh Strawberi Cameron Highlands
Sekotak Teh Biasa Cameron Highlands

T-Shirt Teluk Batik

5 GTO Pointz untuk 6 Peserta Pertama yang join

entry terbaik pilihan eyriqazz akan membawa pulang hadiah yang "dirahsiakan dari eyriqazz/Mystery Gift"

Pemenang akan dikira dengan cabutan undi dari Alisya...smoga ada rezeki...amin :)

saya nak tag : nana , syana & suziey

Tuesday, December 7, 2010

Update peserta “KORANG NAK TAK??”

sila semak URL anda....kalo ada yg tk tersenarai , sila inform....yg mn ada komen merah tu blum memenuhi syarat..sila btulkan & inform blk b4 duedate..if no feedback, automatic disqualified




KATEGORI A

1.http://hezesuze.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

2.http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

3.http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

4.http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

5.http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak_30.html

6.http://lavenderos.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html

7.http://aeyinnconga.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html




KATEGORI B

1.http://mamarifqy.blogspot.com/

2.http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/

3.http://contestcontestcontest.blogspot.com/

4.http://suzie284contest.blogspot.com/

5.http://mamiuyuncontest.blogspot.com

6.http://nettskerepek.blogspot.com/

7.http://seindahfarhana.blogspot.com

8.http://all-contest-ga.blogspot.com/

9.http://tiefazatie.blogspot.com/

10.http://syanasaid.blogspot.com/

11.http://faryza27-contest.blogspot.com/

12.http://amiecontest.blogspot.com/

13.http://superzetymarlia.blogspot.com/

14.http://aboutcontest.blogspot.com/

15.http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/

16.http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/

17.http://kehelan-contest.blogspot.com/

18.http://tengkuizzahfarahana.blogspot.com/

19.http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

20.http://sallcontest.blogspot.com/

21.http://taufidris.blogspot.com/

22.http://join-giveaway.blogspot.com/

23.http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/

24.http://khazi-ga.blogspot.com/

25.http://thegiveawaystuff.blogspot.com/

26.http://danishninaaz.blogspot.com/

27.http://hafiszalfamily.blogspot.com/

28.http://aanie.blogspot.com/

29.http://myapeapeaje.blogspot.com/

30.http://ctsweet111.blogspot.com/

31. http://atinanani.blogspot.com

32.http://zaiikulim.blogspot.com

33.http://simplypretty048.blogspot.com

34.http://haycontest.blogspot.com/




http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/korang-nak-tak.html**tk follow blog mamatisya



**updates as at 9.30pm 12dec 2010