Monday, November 29, 2010

MamaRifqy Giveaway


organized by MamaRifqy
duedate : 1 December 2010
" SAYA NAK BANTAL ITU !! "
ucapan utk MamaRifqi sempena ulangthn perkahwinan yg ke-2

happy 2nd anniversary coming soon on 6 december
smoga berbahagia & berkekalan hingga akhir hayat
bersama suami & anak tercinta

Sunday, November 28, 2010

"Jom Sertai & Menang" by efa nur

organized by Efa Nur
duedate : 3 December 2010


"kalau saya jadi JUTAWAN saya akan beli rumah utk family saya dan akan pergi melancong cz saya mmg suka pegi bercuti so kalo dh jd jutawan nk plak merasa bercuti ke luar negara dan selebihnya saya akan wat simpanan utk kegunaan masa depan di waktu2 kecemasan dan juga keperluan anak-anak."


nk tag:
zety
syana
suziey
mamarifqy
hezesuze

Saturday, November 27, 2010

The Chronicles of Yaya 1st Giveaway



organized by yaya
duedate : 1 December 2010

JOM JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA!!
GIVEAWAY INI DIBUAT SEMPENA HARI JADI YAYA 1 DISEMBER NANTI

SYARAT-SYARAT

  • Jadi follower saya
  • Letakkan blog saya di list blog anda
  • Buat satu entri pasal giveaway ni (hanya letakkan banner dan copy paste je ayat yang saya buat ni sebijik2)
  • Tinggalkan komen di entry ini yang mengandungi

nama anda :
link entry :

MUDAH KAN.TAK PERLU BUAT AYAT SENDIRI. TAK PERLU PERAH OTAK. HANYA LENGKAPKAN SYARAT-SYARAT DI ATAS.


HADIAH ialah 2 voucher tiket wayang
THE CHRONICLES OF NARNIA-THE VOYAGE OF THE DAWN TRADER
yang akan ditayangkan pada 9 Disember 2010!!


Jadi tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang anda

TARIKH TUTUP GIVEAWAY : 1 DISEMBER 2010 -12.00 TGH MALAM
PEMENANG AKAN DITENTUKAN MELALUI CABUTAN BERTUAH.HANYA SEORANG PEMENANG.

TERIMA KASIH SUDI JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA

Pengantin Baru Giveaway



organized by asfieda
duedate : 6 December 2010


3RD CONTEST : BELANJA SAYA MC DONALD'S


organized by munnyra
duedate : 30 November 2010



2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

organized by munnyra
duedate : 27 December 2010

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

gambar ni time 3rd anniversary kami bln 8 thn 2009....hajat di hati nk celebrates sambil lyn games indoor & outdoor kt tmn tema genting guna voucher murah tp syg ank dara ku tk sihat so tk dpt kami main2 game kt tmn tema genting...tp kami cukup happy dpt together bersama even just overnight kt awana genting hotel...saat bersama keluarga tercinta tu yg penting tk kira di mn jua anda berada ...

Shopping with Kids Contest



organized by aleyn
duedate : 30 November 2010

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Nama anak:ALYA BATRISYIA
Umur : 3thn
Tarikh Lahir : 20 June 2007

gmbr ni time aku bw tisya shopping
kt jusco setiawangsa pd member's jcard day
jrg2 aku bw tisya shopping sama
time jcard day cz tau org rmi
tp jcard day kt jusco setiawangsa adalah terbaik
cz tk sesak, tu psl bole bw tisya
tisya yg dh penat jln tu yg ltk die
dlm troli di sebalik brg2 yg dirembat
more picture bole tgk kt link di bwh :

Friday, November 26, 2010

FINALE SEASON: THE BEST VACATION JOURNAL


organized by suziey & ina momguess
duedate : 26 November 2010 @11.59PM


adiah yg lumayan menanti pemenang yg bertuah

3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND
& 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM


saper tknk kn..aku pn nk jugak..nk2 percutian itu FREE
yaaaaaaahhhoooo...berangan sudah :-p
tipu la kalo smua finalist tk berangan nk menang kn
cz ada yg termimpi2 dh adiah tu
aku tkde termimpi2 tp ari2 dk terbyg2 je :)
kalo la aku menang, best nye rs...hahahaha
tkpe, tk slh berangan kn...

ok jom tgk entry kreatif ku
kreatif ke......??? it's up to juri utk judge nanti
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

SUZIEY a.k.a ibu Aqeel

gigih dk review mlm2 nk cr fakta ni....
ada tk yg bole dpt extra mark... :-p
utk lebih jelas penerangan, bole klik pd gmbr


The Best Vacation suziey

tk brp reti sgt nk mengarang so review ku berbentuk majalah
so mari kita tgk helaian demi helaian :)


aku pilih best vacation suziey iaitu sabah kerana aku sgt teruja utk pegi kt pulau2 spt sapi,manukan & mamutik mcm suziey sefamily pegi...aku teringin sgt nk snorkeling cz seumur hidup aku tk pernh lg merasa aktiviti spt itu....sian aku kn....permandangan di kundasang dan ladang ternakan lembu ala-ala 'new zeland' itu pn menarik juga...actually aku dh pernh pegi sabah b4 kawin tk silap thn 2002 tp pegi sebab ada tournament netball so aku tk sempt nk berjln2 sgt...tp sempt la pegi kt area kundasang & kaki gunung kinabalu.......dan aku juga adalah seorang peminat makanan laut, kt sabah terkenal dgn kesegaran makanan lautnya....

utk lebih lanjut sila dptkn majalah DESTINASI limited edition
hanya dari http://mamatisya.blogspot.com :)
tk rugi cz byk artikel menarik di dalam ini utk tatapan pembaca


**********************************************************

INA a.k.a ibu Aiman

fakta atau auta...??? insya allah smua tu fakta belaka:-p
utk lebih jelas penerangan, bole klik pd gmbr


The Best Vacation ina momguess

tk brp reti sgt nk mengarang so review ku berbentuk majalah
so mari kita tgk helaian demi helaian :)

aku pilih best vacation malina iaitu pulau redang kerana aku pencinta pulau tp takat ni br pegi pulau langkawi..teringin gk nk pegi pulau redang,kapas,perhentian tp blum tercapai..mn tau ada rezeki menang bole la pegi pulau redang:-p.......rmi yg ckp pulau redang ni antara yg tercantik dan aku teringin sgt nk pegi dan yg paling utama aku nk merasai aktiviti snorkeling cz seumur hidup aku tk pernh cuba lg....aku nk tgk ikan dtg berenang2 dkt ngan aku...oh alangkah indahnya dunia ini..tiba2 je:)

utk lebih lanjut sila dptkn majalah DESTINASI limited edition
hanya dari http://mamatisya.blogspot.com :)
tk rugi cz byk artikel menarik di dalam ini utk tatapan pembaca

*********************************************************

The Best Vacation mamatisya

percutian yg paling best iaitu ke pulau langkawi celebrates busday aku yg jth 26 april + advanced 4th anniversary yg jth bln august tp time puasa so kami celebrates awal la pd 20-22 april 2010......naper best cz hanya kami berdua sahaja even ada anak tk slh kalo kita luangkn masa bercuti berdua ngan tersyg dan yg paling best kami amik pakej honeymoon...ada couple spa, candlelight dinner & berendam dlm bathtub...opsss...terlebih sudah :-p saje nk feel2 mcm pengantin br...padahal dh 4thn kawin :) gmbr ni br lps couple spa & aku set timer saje..

utk lebih lanjut sila dptkn majalah DESTINASI limited edition
hanya dari http://mamatisya.blogspot.com :)
tk rugi cz byk artikel menarik di dalam ini utk tatapan pembaca
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

last but not least
H.a.P.p.Y. 3 rd b.I.r.T.h.D.a.Y

A.q.E.e.L.
dari antie & tisya tp tisya tdo plak dlm gmbr tu :-p

tiba2 terjumpa gmbr bersama penganjur
ni bkn nk rasuah juri, cuma nk bg penyeri entry kreatif :)

utk juri, jgn lupa dptkn limited edition tu
sila cr org nama MamaTisya....die kasi FREE je
mmg tkde jual kt tmpt lain tau...hehehehe


**1st time aku wt entry contest & terpjg stakat ini
mmg dugaan cz kt opis kn blog tkleh nk review
tp demi adiah itu, aku gigih tdo lmbt tiap2 mlm
terpaksa postponed 23cm..bole gtu...lalalala
apa2 pn dh buat yg terbaik.....
good luck to all...and to me too....kalo ada rezeki dpt la cuti2 FREE
kalo tkde rezeki, jwbnye sayangku kena bw p bercuti la...:)
yg dh submit entry hebat2 belaka....mmg kreatif...


tisya top 20 utk contest Gaya Si Comel Berhari Raya

tq to anje yg inform
almaklum ler aku kn tkleh view gmbr kt opis kn
rmi gk member blogger yg ank die tersenarai dlm finalist
utk senarai penuh top 20 girls & boys
bole klik SINI
next monday resultnye...hrp2 ada rezeki tisya... :)

Monday, November 15, 2010

Thursday, November 11, 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010!


organized by HarlindaHalim
duedate : 3 December 2010

v
v
v
v
v
v
v
v
v

Nama anak:ALYA BATRISYIA
Umur : 3thn
Tarikh Lahir : 20 June 2007
Hobby: suka nyanyi & posing macam model
Brp batang gigi: 20 batang

1st Lucky Draw by HEZE SUZE

organized by Heze Suze
duedate : 30 November 2010

nk tag 3 org
syana
mama iqy
mama sara

Wednesday, November 10, 2010

Pemenang "Baby Raya Baby Bergaya Contest"


alhamdulillah tisya menang utk

4TH PRIZE

Alya Batrisyia

tq pd penganjur & penaja2 contest
tahniah jua pd pemenang yg lain
rmi gk geng blogger yg menang
mcm sara,dalila,aleesya, iqy & aqeel

utk tgk senarai pemenang bole klik SINI