Wednesday, December 8, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com





sertakan sebab kenapa anda mahukan voucher ini:-


saya mahu voucher itu kerana mmg lama dh teringin nk rs makanan kt Haven Restaurant coz selama ni lalu kt bukit langat tu nmpk je dr tepi jln...b4 ni ingt tmpt tu utk org rmi Look Out Point di mana bole tgk permandangan KL di waktu mlm yg sgt cantik tp rupanya ada restoran di atas sana...1st time bc review di blog Eyriqazz surprise isteri tercinta sempena 3rd anniversary utk romantic dinner, bertmbh2 lg teruja nk ke sana cz saya & hubby mmg suka try makan2 kt byk tmpt and nk juga feel2 romantik sambil menjamu selera di 'awan'.... dan lg satu teruja jugak tgk LOBSTER (saya peminat lobster) time Eyriqazz pegi mkn bersama MySelangorStory


sgt best kalo saya dpt voucher itu.....tp kalo tk dpt kena p try gk nanti:)

selain dr voucher ada adiah sampingan spt di bwh ini:-

Sekotak Teh Strawberi Cameron Highlands
Sekotak Teh Biasa Cameron Highlands

T-Shirt Teluk Batik

5 GTO Pointz untuk 6 Peserta Pertama yang join

entry terbaik pilihan eyriqazz akan membawa pulang hadiah yang "dirahsiakan dari eyriqazz/Mystery Gift"

Pemenang akan dikira dengan cabutan undi dari Alisya...smoga ada rezeki...amin :)

saya nak tag : nana , syana & suziey

2 comments:

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join give away..anda peserta ke 5...so,5 gto pointz 4 u..

P/s ;rasanya lagi mudah mengomen without word verification

mama tisya said...

tq eyriqazz...sy dh edit setting utk comment..tk perasan plak