Friday, December 31, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!



organized by Siti Noraisyah
duedate : 31 December 2010
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



aku bersama 2 org bestfriends-julia yg depan, dila yg belah kanan
aku yg tepi skali sebelah kiri yg posing cekak pinggang :)

Mula berkawan sejak tahun berapa?
mula berkawan sejak dr thn 2002.....time tu aku br msk kj kt BERNAS.....tp start jd bestfriends thn 2003....dh hampir 7 thn kami berkawan....

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
mereka sgt2 ngam ngan aku dr apa jua segi...kami start kenal dari zaman anak dara smp aku dh kawin lps tu samp dh ada anak...kami tetap akan bersama.....kuar mkn bfast & lunch bersama...yela kami 1 opis....kami dh mcm kembar rsnye ke mana2 mesti bertiga......kalo berdua pasti org akan bertanya....mn sorg lg??"......BFF adalah tmpt meluahkan apa jua perasan tk kira sedih or gumbira....so mereka ada di kala aku perlukan mereka tk kira apa jua keadaan aku.........mereka juga pendgr yg setia dan yg paling penting kami punya minat yg sama........iaitu SUKA POSING BERTEMA....means kalo ada event, party, mkn2 .........so kami akan pilih color yg sama..........lg satu kami bertiga ada panggilan khas iaitu "NYAH"........'nyah' tu bkn 'maknyah' tau tp panggilan manja...........so di kalangan kwn2 opis rmi yg tau tentang panggilan itu:)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

gmbr selingan...antara koleksi gmbr aku bersama BFF dlu hingga kini

ni gmbr time aku blum kawin
bff aku pn time ni blum bertudung lg





ni gmbr yg terkini bln november & december 2011


smoga ikatan persahabatan kami kekal smp hujung nyawa
aku syg korang NYAH.....muahssss...muahssss


**kalo nk tgk byk lg gmbr kami berposing
bole tgk kt my personal blog



1 comment:

Siti Noraisyah said...

Ok, Siti dah baca.. ^^
Thanks sbb sudi turut serta dalam contest ni
Gud Luck k!