Tuesday, March 29, 2011

Biqque's March Lucky Follower

nk join klik

Holiday Love Contest with Dianbizzcorner


nk join klik


my dream holiday

romantic honeymoon with candlelight dinner at Paris-city of romance

3 of us time vacation london early february 2011
tk sempt singgah Paris, konon2 nk p Disneyland kt sana
tp masa tk mengizinkan....
insya alalh kalo ada rezeki bole pegi....

Monday, March 28, 2011

saya dan makanan.......

nk join klik

mkn ice cream fondue di baskin robbins..yum2

20 biji eskrem mcm2 flavour + kek + buah-buahan
terliurrr tk????

celup jgn tk celup

kasi zoom skit..hazelnut choc tu best

td celup eksrem..ni celup buah lak

sekejap je dh licin.....mmg best....cuba la kalo tk percaya:)


1st time

2nd time

3rd time


sy dh 3x mkn ice cream fondue..tk terliur ke???anda bila lg???

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN


~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~
nk join klik

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage

nk join klik


nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis

contest posing paling cun


nk join klik

tema: dinner
dress ni aku bli sempena annual dinner opis last year
kebetulan tema dinner MALAM SERIBU WARNA
so mmg dress tu mengikut tema:)
aku rs gmbr ni cun cz 1st time aku pki dress:)


nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

CONTEST I LOVE RED

nk join klik

gmbr aku di tgh2 sawah padi
bj merah paling menyerlah bila berlatar belakang langit yg biru
dan sawah padi yg menghijau:)

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

Monday, March 14, 2011

Contest Dulu Lain Sekarang Lain

nk join klik

dlu style pakaian biasa2 je...
skarang suka style yg bertali pinggang
actually nk cover skit perut yg muncit
so bila pki talipinggang tu rs mcm ramping skit
padahal cover lemak2 yg terlebih...:)
then tudung pn dh bertukar jugak
kalo dlu tudung bawal tp skarng tudung yg ada awning
dan style posing pn dh berubah jugak
dlu posing tegak je..skarng suka cekak pinggang
feel2 mcm model la...:)



nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

Sunday, March 13, 2011

PhotoGeDiks Contest..

nk join klik


anak dara ku ini mmg gedik kalo soh berposing skrang ni
gmbr ni time p lowyat bli laptop utk nenek die

nk tag:
1.na mama iqy
2.syana ibu iman
3. zety mama umar & maryam




Saturday, March 5, 2011

dunia novel giveaway

nk join klik


nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

Sewing n Such @ Giftaway

nk join klik

Free Classified Portal & Giveaway by Sweetlilcraft

Sweetlilcraft Collections telah melancarkan Portal Iklan Percuma yang merupakan tempat bagi anda untuk mengiklankan atau mempromosikan produk buatan tangan dan bahan-bahan untuk menghasilkan produk buatan tangan.

Anda boleh memaparkan sebanyak mana iklan yang ada suka dan ia adalah PERCUMA.

Ada beberapa kategori untuk produk komersial dan makanan untuk ‘menambah rencah’ dalam portal tersebut. Jadi, jangan lepaskan peluang terbaik ini!

Ada lagi berita baik untuk anda, Sweetlilcraft Collection telah menyediakan hadiah menarik untuk 3 pemenang yang bertuah. Giveaway ini akan ditutup pada 25 Mac 2011 pada pukul 11.59 malam. Rebutlah peluang untuk menyertainya. Makin ramai makin meriah!! ^^. Klik di SINI untuk menyertai giveway!

saya pilih adiah

2. A make up pouch and a small coin purse (not in the picture) which is sew based on your fabric choice.


nk join klik

Ryoya Lucky Draw

nk join klik

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3. zety mama umar & maryam

1st ga saya nak brooch tuh!!!!!

nk join klik

nk tag:
1.na mama iqy

contest 'aku & buaian'


nk join klik

gmbr naik buai mcm banner penganjur tu tkde
tp godek2 terjumpa lak gmbr dk kt buai ni
gmbr ni time p mkn2 kt slh 1 restoran di one utama
mmg ada 1 meja yg ada buai...
so sementara tgu makanan smp..kita berbuai2 dlu:)

cik azie lucky follower

nk join klik