Wednesday, June 29, 2011

Lucky Followers by Meoww Cat





nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam

1st Giveaway by mY-kHaLISH



nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam

Jom Join Giveaway Gadis Desa


nk join klik

3rd GIVEAWAY DILAZFAMILY 2011


nk join klik

NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne


nk join klik



"SAYA sgt jeles bila tgk korang berdua berposing sakan ala2 model dh gaya mcm tgk model dlm magazines tkpn mcm tgk filem hindustan dlm tv especially neena cz wajahmu mmg saling tk tumpah artis BOLLYWOOD saper lg kalo bkn si KAJOL DALAM MENJELAJAHI SIRI PERCUTIAN NEENAANUAR SELAMA INI KERANA bila saya buka je blog neena kt rumah utk lyn gmbr2 yg sgt cantik ngan style posing yg mcm2 aksi (kt opis tkleh tgk cz smua gmbr2 kena BLOK) sure sy tunjuk gambar2 percutian korang pd hubbyku then hubbyku ckp "hah pengaruh blog la ni..." tp mmg pengaruh btul pn cz sy suggestkn pd hubby nk p bercuti tp die ckp kita tgk dlu schedule cutinya.....almaklumla hubbyku itu kerjayanya ngajar so pyh nk cuti .....nk2 plak kalo school holiday tp kdg2 pengetua soh gk dtg school......tk ke tensi akakkkkkkkk....mmg nyampah+geram tau...

tp nasibaik cuti2 LONDON br2 ni berjln lancar even sekejap, ikutkn ati mmg tk puas.....cz tkleh nk posing2 sakanl cthnye baring2 atas rumput...disebabkan cuaca tk mengizinkn time tu...hehehehe .....tp lama dh tringin nk p AUSTRALIA & BALI yg korang berdua dh pegi tu.....disebabkn tk dpt approve lg dr hubby & still waiting list means ada kot rezeki nk pegi cuma tktau bila...:-p

disebabkan sy tk dpt nk cuti2 ala2 honeymoon berdua mcm lastyear even hanya ke Langkawi so dgn itu sy pjgkn hajat sy ini pd BFF sy iaitu sy bg cadangan utk die p bercuti ke slh satu tmpt dlm blog neena sempena anniversary yg ke-3 br2 ni dan die teramat sukaaaaaaaaaaaaaaa dgn cadangan sy itu iaitu phelia resort...sebab die terujaaaaaa bila tgk gmbr2 dlm blog neena ini dan bln 7 nanti sempena busdaynya sy cadangkn die pegi hard rock cafe penang yg neena dh pegi tu juga..die ckp dh msk dlm list...:) die pn dh jd silent readers blog neena cz die tkde blog tp die suka bc blog org yg suka jln2 tmpt2 menarik....

walau sy tk dpt lg pegi tp sy dh cukup happy cz dpt share info dr blog neena dgn BFF sy utk die bercuti2 ngan org yg tersyg dan tk lupa sy suka tgk cr neena posing cz mmg ada gaya model nk2 plak muka dh mcm celebriti si KAJOL...korang berdua begitu loving kalo bab berposing...smoga kehangatan cinta itu trus mekar hingga hujung nyawa dan tk lupa sy doakan juga smoga korang dikurniakan anak2 yg comey2 ......insya alllah...amin2 "



opsss sorry terpjg plak slogan tp mcm gaya karangan je tp penganjur kata tkde limit kn ..hehehe....tp kalo tk dpt Melbourne Mug! itu...... dpt luckydraw utk menang fridge magnet! pn dh suka...hrp2 ada rezeki..amin2...hhehehe

disini sy selitkn skit gmbr BFF sy time die anniversary kt phelia resort awal june aritu sempena anniversarynye yg ke-3....sy cilok dr FB nye tp dh minta izin dlu:)






nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam
4.syana ibu iman
5.eily mama dhiya

Thursday, June 9, 2011

7th Anniversary GA!!!!!

nk join klik


happy 7th anniversary..
smoga berbahagia disamping keluarga tercinta
hingga hujung nyawa


nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis


Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday



Cuba teka kemanakah tempat hiburan yang akan kami bawa Dania Alisha pada hujung bulan ini?

jawapan : genting highlands

Wednesday, June 1, 2011

Naufal N Nureen 2nd Giveaway

nk join klik


nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis

contest : hepi besday daddy!!!

nk join klik

soklannyerr : bila tarikh lahir daddy @ en. soami
jawapannye: 23 june


ucapan utk en soami nureen
happy advanced birthday..smoga ceria bersama keluarga tercinta

1st Contest from Mummy Dona Kesya " Sedondon "

nk join klik

anak ku tisya & cousinnya farah yg sedondon

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam

CONTEST GAMBAR BERSAMA HAIWAN



nk join klik

1st time pegang rabbit time jln2 kt bukit tinggi, pahang

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam

CONTEST IBU & ANAK SEDONDON!

nk join klik

sempena mother's day yg lps...sgt happy cz dh nk msk 4thn jd mama
besar tanggungjawab bila dh jd mama ni
smoga aku akan jd mama yg terbaik utk tisya dan bakal2 anakku nanti...amin2

selain color bj & dress yg sedondon
tk kurang juga sedondon corak english style
& sedondon bw handbag:)

Nama Ibu : Amy
Nama Anak : Alya Batrisyia
Tarikh Lahir : 20 June 2007 ( 3thn 11bln)

nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis