Wednesday, August 8, 2012

Senarai peserta MamaTisya Duit Raya 2012 Giveaway


bermula

1 Ogos - 10 Ogos 2011@10.00 pagi



Senarai peserta :

  1.  http://syawalsimpsons.blogspot.com
  2. http://huda1103.blogspot.com/
  3. http://normj1001.blogspot.com/
  4. http://lovelyever.blogspot.com
  5.  Www.gieyana.com
  6.  www.suzie284.com
  7.  iduraz.blogspot.com
  8.  http://maszmadi.blogspot.com
  9.  http://watyz82.blogspot.com/
  10.  http://nanaaff.blogspot.com/
  11.  honeysour00.blogspot.com
  12.  http://ibudamia.blogspot.com/
  13.  http://imaninarafizal.blogspot.com
  14.  http://fazitaismail.blogspot.com
  15.  http://mamaieyda86.blogspot.com/
  16.  http://aidiena.blogspot.com
  17.  id FB: Noorzie Jasni
  18.  http://sofiyahasya.blogspot.com
  19.  inspirebunny.blogspot.com
  20.  http://ariena79.blogspot.com
  21.  FB: Lieya Jasni
  22.  http://cahayahana.blogspot.com
  23.  http://m-z-w.blogspot.com
  24.  http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
  25.  FB: Fara Lyana
  26. duniakebahagiaanku.blogspot.com
  27.  http://adamnigina.blogspot.com
  28.  http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com
  29.  http://poohgumux.blogspot.com
  30.  http://mydiary-nunu.blogspot.com/
  31.  http://fizah-sukhri.blogspot.com/
  32.  http://noryzoulkefle.blogspot.com/ 
  33.  http://damiaqish.blogspot.com
  34.  http://kayyana85.blogspot.com
  35.  http://kisahsinenot22.blogspot.com
  36. 100emotions.blogspot.com
  37. http://syanasaid.blogspot.com
  38.  http://karimahabdhamid.blogspot.com
  39.  http://mummydanny.blogspot.com/
  40.  http://bakawali0797.blogspot.com
  41.  http://ettyselamat.blogspot.com
  42.  http://tinaothman.blogspot.com/
  43.  FB- Noor salwaanie wanie
  44. http://attyfir.com
  45.  http://petaibududurian.blogspot.com
  46.  http://hasroylin.blogspot.com
  47.  http://fatieha-mylife.blogspot.com
  48.  http://blogniena.blogspot.com/ 
  49.  http://cikwaniesikun.blogspot.com
  50.  kasihabadi03.blogspot.com
  51.  http://sofiyahasya.blogspot.com 
  52.  http://lizzerol.blogspot.com/
  53.  http://ummirayyan.blogspot.com/ 
  54.  http://noorafne.blogspot.com
  55.  http://jiharuby.blogspot.com
  56.  http://chechomey.blogspot.com
  57.  FB : munira mansor
  58. http://rara-zura.blogspot.com
  59. http://winkwinkwinky.blogspot.com
  60. http://sheilashahfiekry.blogspot.com  
  61. http://tiefazatie.blogspot.com/
  62. http://ayongatikah.blogspot.com
  63. http://chocolatelove196.blogspot.com
  64. http://akubencihitam.blogspot.com/
  65.  joel-leslie.blogspot.com
  66. syahmianakmama.blogspot.com
  67.  http://ayuarjuna.blogspot.com
  68.  mamiuyun.blogspot.com
  69.  elissmie@gmail.com 
  70.  http://ftndiana.blogspot.com/
  71.  http://www.smoochie-licous.co.cc 
  72.  www.fawwaznuha.com 
  73.  http://penchentalily.blogspot.com
  74.  http://miszmaliana.blogspot.com
  75.  http://24-7nay.blogspot.com/
  76. http://superzetymarlia.blogspot.com/
  77. http://pepelungu.blogspot.com/
  78. http://zuarcity.blogspot.com/
  79. http://zura-merrygoround.blogspot.com
  80. http://www.syuhadasalleh.my/
  81. FB: https://www.facebook.com/khadijahadibah
  82. http://tiraaaffiahathirahlovemr-capitals.blogspot.com/
  83. http://zuraida-rahim.blogspot.com  
  84. http://adanyakauuntukku.blogspot.com
  85. http://naniedean.blogspot.com
  86. http://teratakiera.blogspot.com/ 
  87. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com
  88.  
     

**updates as at 10.00 am @10 ogos 2012

Saturday, August 4, 2012

Peraduan Indahnya Hari Raya Bersama Yumie Lufya


nk join klik
http://yumielufyacorner.blogspot.com/2012/06/yumie-lufya-contest-2012.html

kenangan terindah berhari raya apabila anak daraku nk pakai bj kurung pada usianye 3thn
time umurnya 1thn & 2 thn mmg die tknk pakai baju kurung time raya
siap nangis2 lg bila cuba pakaikn baju kurung..tktahu naper die tkmau pakai
sebagai ibu sure sedih cz bila tgk smua anak org lain comel berbaju tradisional
tp nk wat camner anak daraku ini tkmau pakai
mmg pakai gaun je la di pagi syawal
tp sgt gembira bila thn 2010 die nk pki baju kurung
thn2 sebelum ni mmg blikn bj kurung tp mmg tersimpan la dlm almari

buat pertama kali tisya berbaju kurung pada thn 2010

sgt happy cz ada gmbr kami ngan anak dara berbaju tradisional
buat pertama kalinye pada thn 2010

dan thn 2011 pn tisya dh suka jugak..
risau jugak kalo die tkmau lg pki bj kurung


gmbr kami pd 1 syawal 2011
utk kali ke2 anak daraku berpakaian tradisional

insya allah thn 2012 pn akan ada gmbr kami ngan anak dara berbaju tradisional:)


nk tag:

Tuesday, March 13, 2012

:: Giveaway : FM Gold Coast Australia ::

nk join klik


gmbr bersama2 BFF jd
Model Kuala Lumpur International Motor Show 2010
berangan nk jd model...hahaha
kebetulan time tu KLIMS 2010 kt PWTC tp kami xsempat pegi pn
then kami mkn2 kt Fullhouse ada posing kt mini cooper ni
so feel2 mcm model la kejap...hahaha
thn ni genap 10 tahun bersama2 BFF
love my BFF- Julia & Dila



nk tag:
1.na mama iqy
2.anje mama balqis
3.zety mama umar&maryam

NeenaAnuar GIVEAWAY "Aigner & JLo Scent Treasure Hunt!"


dh lama tk join contest/giveaway
so ni pembukaan utk thn 2012

*contest banner*

b4 tu sila bc syarat2 dlu...neena kata copy  je apa yg die tulis..so jom kita tgk apa yg perlu dibuat


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Contest nie terbuka kepada anda semua yg mempunyai blog & juga FaceBook!  macam mana nak join giveaway nie thru FB?  nanti aku ceritakan!

2. Tiada paksaan utk menjadi follower blog I'm Yourss nie... kalau rasa nak follow silakann.. kalau tak nak pun takpe as long as on any updates about this contest you all are fully aware about it yea.. :)

3. Create 1 Entry (for Blog) / Notes (for FB) khas mengenai giveaway ini dengan tajuk NeenaAnuar GIVEAWAY "Aigner & JLo Scent Treasure Hunt!"

4. Copy dan letakkan Banner contest ini didalam Entry (Blog) / Note (FB).. dan juga dlm entry / note korang pastikan ade syarat penyertaan + gambar ketiga-tiga hadiah + kesemua gambar soalan A-G.. jgn lupa caption nya perlu dicopykan sekali!  Senang citer apa yg aku bebel kat dlm entry giveaway nie.. ko copy jerk semua sekali dan pastekan ke dalam entry / note korang tuh! :D
5. Kemudian bagi Bloggers... pastikan banner contest nie di letakkan di bahagian sidebar blog anda.. dan juga sila pastikan ianyer di back LINK kan ke blog I'm Yourss nie...     

5. Seperti yg dijanjikan dlm entry sebelum nie... ade 3 Hadiah yg bakal korang menangi....

1st Winner!
Aigner 100ml body lotion!

2nd Winner!
75ml of Jeniffer Lopez body lotion!

3rd winner!
50 ml Aigner body lotion!

7.  Then kalau korang dah complete kan semua syarat2 diatas... as for Bloggers, sila tinggalkan LINK entry contest anda tu di sini.. NeenaAnuar GIVEAWAY "Aigner & JLo Scent Treasure Hunt!" ni yer...supaya senang si Neena Gorjes Gonjeng nak gi check korang punyer penyertaan...   as for Facebookers pulak, korang perlu Inbox me at my FB account by giving me your Note link!  Tak kire korang friend or unfriend with me at FB.. yg penting just drop me your Note Link sahaja and make sure that your Privacy Setting for that notes is open for Public.. Then only I can check your notes entry keh! :)

8.  Takde sistem TAG.. if ade your readers yg rasa nak join.. di persila kan! but if korang rasa korang baik hati nak ajak kawan2 korang yg di Blog ataupun di Facebook utk join GA nie dengan TAG some of your friends... no problemo! everybody are most welcome! :)

9.  Cara pemilihan pemenang akan dilakukan berdasarkan pada jawapan yg paling tepat!  Kalau let say ramai yg dapat menjawab dengan tepat.. as usal aku akan gunakan khidmat Random.org!  so biler dah guna random.org tu makanya sapa yg bertuah lah akan dapat hadiah2 wangian seperti diatas nie tadi!

10.  Ok ini part yg paling penting... Dalam memberi JAWAPAN kepada soalan-soalan yg akan aku kemukakan dlm Giveaway ini.. anda DILARANG sama sekali.. aku ulang yer... anda DILARANGGGG sama sekali utk NYATA kan jawapan anda di entry (Blog) or note (FB)!  kenapa aku larang?  coz jawapan korang adelah Rahsia!  nanti org lain yg joint senang2 jek copy paste jawapan korang! tak ke kesian ko dah penat2 belek blog aku.. pastu org lain yg nak joint sesedap rasa gie copypaste! so dengan ini aku isitiharkan jawapan korang Biarlah Rahsia!  Dengan aku jangan lahhh pulak ko rahsiaaa... nanti macam mana aku  nak tahu ko bagi jawapan yg betol atau tidak! haha.. so basically biler korang nak antar LINK entry korang kat aku.. dlm link tu nyatakan lah jawapan korang pada aku... don't worry... link korang aku takkan publish sampai tamat tempoh contest.. akan aku simpan dulu baik2 dlm comments moderation tuh!  as for facebookers pulak.. dah tentu2 biler korang hantar note link korang kat aku secara Inbox.. ia adelah private!  So semua jawapan anda adelah rahsia ok! In case ade jugak yg bagi jawapan kat entry or note korang... ingat.. automatik aku reject penyertaan korang tau! nanti tak adil pada org lain yg nak joint pulak! :)      

10. Tarikh TUTUP Contest pada 15th Mac 2012 pada tepat jam 11.59PM... So all the best and gOOd LuCk guysss! :)


Ok.. syarat penyertaan dah tahu... so now apa yg perlu korang buat?  Biler sebut pasal Treasure Hunt.. maksudnya korang perlu buat kerja hunting lah kan?? haha.. actually sangat simple dan sangat mudah bagi mereka yg membaca blog aku secara tegar! confirm korang tahu jawapannya!  But pada yg tak sure.. or like 50/50 nak kasik jawapan.. don't worry... semua soalan-soalan treasure hunt aku tu ade jawapan nya di dalam I'm Yourss nie! cuma korang kene pi treasure.. carik jawapan yg paling tepat! itu sahaja! mudah kan?? hehe...

So di sini ade 7 soalan yg perlu korang jawab...  make sure korang jawab dengan TEPAT ok! kalau jawapan korang kurang tepat.. ade org lain lagi tepat.. then mungkin korang tak berpeluang utk menang! :)

Here we go for 7 simple question for you to hunt the answer at I'm Yourss!

SOALAN A
Dekat butik mana aku beli baju gorjes kesayangan aku nie?
*Sertakan Nama Penuh Butik dan lokasi nya sekali*



SOALAN B
Dimanakah tempat yg gorjes ini?
*Sila nyatakan nama tempat yg dilawati ini dengan lokasinya yg tepat*



SOALAN C
Bilakah tarikh kami berdua miliki iPhone 4?
*Pastikan tarikh berserta tahun diberikan dgn tepat*


 
SOALAN D
Dimanakah aku beli topi putih yg gorjes itu?
*Sila nyatakan nama penuh kedai dengan tepat*



SOALAN E
Dalam segment Naked Chef at Home aku...
ade satu gorjes resipi aku yg sangatt popular & hit!  sila berikan nama resipi tersebut!



SOALAN F
Nyatakan 3 color contact lens yg menjadi pilihan hati ku!
*Sila berikan brand & juga warna dengan tepat*



SOALAN G

Nyatakan nama rancangan yg aku tonton dimana ianya telah berjaya menambat hati aku utk pergi ke tempat ini!  





so jom ramai2 join
mana tau dpt salah 1 adiah di atas